Gemeente spreekt van ‘Onjuiste berichtgeving over vervoerspassen’

24 september 2021
De gemeente wil op haar website de eerdere conclusie van de Burgerpartij De Fryske Marren onterecht ontkrachten. Wij hebben namelijk wel degelijk geconstateerd dat er zonder overleg mensen hun buskaart worden en/of zijn gedeblokkeerd. Daarnaast hebben wij nog een ontdekking gedaan waarin mensen die nooit gebruik hebben gemaakt omdat ze deze niet hebben opgehaald, ook zijn en worden aangeschreven.

Wij vragen deze inwoners de brief die zij hebben ontvangen met ons te delen! Uiteraard worden uw brief en uw gegevens volledig in vertrouwen en discreet behandeld! U kunt ons bereiken via info@burgerpartij-dfm.nl of via Freyja1968@gmail.com of telefonisch via 06-21666394

Meldt u zich liever bij een andere partij? Dat kan natuurlijk ook. U klikt op de partij en u wordt automatisch doorgezet naar het juiste email adres:
CDA
FNP
VVD
PVDA
Groen Links
D66
NCPN
ChristenUnie
Kleurrijk De Fryske Marren