Ga mee op avontuur!

Vier jaar geleden begon het avontuur. Twee mannen die met elkaar spraken over de gemeente politiek. Ze irriteerden zich beide aan de huidige gang van zaken binnen de gemeente. Burgers werden aan hun lot overgelaten, van het kastje naar de muur gestuurd. Deze 2 mannen mopperden niet alleen, maar voegden de daad bij het woord. Kom we gaan een politieke partij beginnen voor en door de Burgers. Ze plunderden hun bankrekening en schreven hun partij in ‘De Burgerpartij’ werd geboren. Met veel enthousiasme maakten ze een partij en deden ze mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Door menig zittend raadslid niet serieus genomen, zomaar een nieuwe partij erbij, kon dat wel? Het gebeurde, de Burgerpartij kreeg 1 zetel!

Maar nu wil de Burgerpartij meer, meer zetels, om meer te betekenen voor de Burgers. De Burgerpartij wil door, door met jou, wij hebben jullie nodig! Word lid van onze partij, doe mee, al is het achter de schermen, al heb je geen politieke ervaring, maar wil je meer vernieuwing in de politiek, wil je meedoen en denken, als burger, kom dan bij de Burgerpartij en ga mee op avontuur!